dc fandome logo

DC Fandome 2020

DC FanDome adalah acara maya yang didedikasikan untuk peminat DC Comics pada 23 Ogos 2020 ini. Sama ada komik, filem, permainan video, atau rancangan TV terbaru, acara 24 jam ini akan menampilkan lebih dari 100 jam pengaturcaraan untuk peminat mengambil bahagian, termasuk panel dengan orang-orang dari produksi DC, world premiere eksklusif, penampilan di sebalik tabir kepada dunia dan watak-watak dari DC Universe, kandungan yang dikendalikan peminat dan banyak lagi! Di bawah ini kami telah menyertakan Jadual FanDome DC dan bagaimana anda dapat menonton panelnya secara online.

Bagaimana Untuk Melihat Siaran?

Korang boleh layari ke DC Fandome Schedule rasmi, membuat akaun, dan melihat semua program yang akan ditampilkan. Kalau ada yang menarik minat korang, boleh tambahkannya ke jadual dan kalendar DC FanDome peribadi sendiri supaya korang boleh tahu bila bermulanya dan di mana ia akan disiarkan.

Terdapat enam “verses” untuk dipilih: Hall of Heroes, WatchVerse, YouVerse, InsiderVerse, FunVerse, dan DC Kids FanDome. Masing-masing mempunyai tema tersendiri:

 • Hall of Heroes – di mana semua pengaturcaraan utama akan berlaku seperti kandungan dan panel baru mengenai rancangan TV, filem, dan game DC yang bakal dikeluarkan.
 • WatchVerse – menampilkan empat teater di mana korang dapat menonton kandungan DC selama berjam-jam.
 • YouVerse – meletakkan korang di barisan hadapan dan menampilkan seni, cosplay, dan kandungan rekaan peminat lain yang diilhamkan oleh watak dan dunia di dalam DC Universe.
 • InsiderVerse – di mana korang dapat melihat di sebalik tabir bagaimana komik DC, game, rancangan TV dan banyak lagi kegemaran korang dihasilkan.
 • FunVerse – adalah ruang interaktif di mana korang dapat melihat komik digital percuma, membeli barang dagangan, dan mengambil bahagian dalam aktiviti “menyeronokkan” yang lain.
 • DC Kids FanDome – adalah ayat yang dibuat khusus untuk anak-anak, yang menampilkan menara Teen Titans dan Sweet Justice Cafe DC Super Hero Girls!

Antara Senarai Panel Utama Yang Dinantikan

 1. Wonder Woman 1984
 2. Filem The Flash
 3. Filem The Suicide Squad (reboot)
 4. Justice League oleh Zack Snyder
 5. Filem Black Adam (The Rock akan memegang watak tersebut!)
 6. Aquaman 2
 7. Shazam! 2
 8. Filem The Batman Terbaru

Dan banyak lagi!

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *